Максилофацијална хирургија

Максилофацијална хирургија се применува во нашата клиника од доктори специјалисти, со современа опрема и се изведува под општа анестезија.

Секој пациент по третманот се чува под опсервација од страна на стручен тим од лекари (реаниматори, анестезиолог, хирург).

Без разлика каква хируршка процедура е потребна, стоматолошкиот тим во нашата поликлиника ќе направи се што е потребно за таа да биде лесна и колку е можно помалку стресна.

Контактирајте не за да се информирате повеќе!