Естетска стоматологија

Денес, козметичката стоматологија или позната како естетска стоматологија е многу популарна. Од примена на техники на белеење и оформување на забите па се до затворање празнини и замена на заби.

Многу луѓе се одлучуваат за естетската стоматологија како начин на кој би го подобриле својот надворешен изглед. Третманите можат да се користат за зајакнување, осветлување, оформување и поправка на забите.

Нашата поликлиника Ви нуди трајни естетски резултати преку техники на забно белеење, забни импланти, порцелански ламинати, коронки, мостови итн.

Доколку имате било какви проблеми, консултирајте се со нашите стоматолози. Тие ќе Ви ги посочат најдобрите опции за разубавување на Вашата насмевка.