Контактирајте не

Јавете се на нашиот телефон или контактирајте не преку електронска пошта

Каде да не најдете

Нашата адреса е ул. Илирија бр.122/1, 1200 Тетово

Пратете е-пошта

Поставете ги Вашите прашања или направете резервација за посета, а ние ќе Ви одговориме во најбрзо можно време