Na kontaktoni

Na kontaktoni në telefonin tonë ose nëpërmes postës elektronike

Ku mund të gjeni

Adresa Rr. Iliria nr. 122/1, 1200 Tetovë

Dërgoni e-mail

Parashtroni pyetjet tuaja ose bëni prenotim për vizitë,dhe ne do t’ju përgjigjemi sa më shpejt që është e mundur